DOOR PERIODIEK ONDERHOUD WORDT DE LEVENSDUUR VAN UW TAPIJT AANZIENLIJK VERLENGD

Tapijt

Het op de juiste wijze reinigen en onderhouden van uw waardevolle tapijt vereist vakkennis. De vloerspecialisten van CSP Nederland voorzien u van advies op maat en nemen de reiniging en het onderhoud van uw tapijt graag uit handen. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Tapijt geeft uw bedrijfsruimte een mooie en warme uitstraling. Uw vloerbedekking is eenvoudig schoon te houden door het dagelijks te stofzuigen. Wanneer uw tapijt geen antistatische kenmerken heeft, dient een krachtige professionele stofzuiger gebruikt te worden. Hoe hoogwaardig uw tapijt echter ook is, op de langere termijn zal deze door vlekken en vuilophoping vervuild raken. Het is dan niet eenvoudig om er voor te zorgen dat vlekken volledig verdwijnen of om beschadigingen van uw tapijt te herstellen.

Gespecialiseerd

CSP Nederland is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van elk soort tapijt. Onze vloerspecialisten zorgen  niet alleen voor een schone en representatieve tapijt, maar dankzij periodieke specialistische reiniging ook voor een langere levensduur van uw tapijt. Wij passen bij tapijtreiniging twee methoden toe: shamponeren of de sproei-extractiemethode. Dit zijn beide veilige en effectieve methoden. Lees hieronder meer over deze twee reinigingsmethoden.

Shamponeren (Combinatie van diepte en oppervlakte reiniging)

Bij het shamponeren wordt uw tapijt of vloerbedekking met een laagje schuim bespoten. Na een korte inwerktijd – waarbij het schuim met vuil verzadigd raakt – wordt het vuile schuim machinaal opgezogen. U kunt na deze shamponeer behandeling weer normaal over het tapijt lopen. Deze behandeling is geschikt voor alle soorten tapijt en vloerbedekking. Bovengenoemde methode heeft een aantal voordelen voor uw tapijt. Ten eerste zorgt het dat uw tapijt snel weer hygiënisch schoon en fris is. Ten tweede voorkomt het hervervuiling. En als laatste verlengt het de levensduur van uw tapijt.

Sproei-extractiemethode (dieptereiniging)

Met behulp van een sproei-extractie machine wordt water met een reinigingsproduct onder druk in het tapijt gespoten. Vervolgens wordt dit direct weer opgezogen. Deze methode is effectief en snel. Ook deze methode is geschikt voor vrijwel alle soorten vloerbedekking en tapijt. Deze methode heeft naast bovengenoemde voordelen tevens het voordeel dat uw tapijt erg snel droog is. Uw tapijt is binnen twee uur droog. Daardoor kunnen wij tapijtreiniging ook tijdens kantooruren uitvoeren.