U KUNT ALTIJD REKENEN OP HOOGWAARDIGE EN DUURZAME VLOERREINIGING EN ONDERHOUD

Specialistische vloerreiniging

Alle vloeren zijn helaas aan slijtage onderhevig en verliezen na verloop van tijd hun representatieve uitstraling. Periodieke specialistische vloerreiniging is dan ook noodzakelijk. CSP Nederland is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van alle soorten vloeren. Het reinigen en preventief onderhouden van sterk vervuilde vloerbedekking en vloeren vraagt om vakmanschap en een professionele aanpak. Laat u daarom bijstaan door onze vloerspecialisten. Zij hebben de juiste kennis en vakmanschap wat nodig is om uw vloer veilig en op de juiste wijze te onderhouden. Vloeren met vlekken en strepen of beschadigde vloeren worden weer als nieuw. Uw vloer zal niet alleen dagelijks schoon zijn en (weer) mooi stralen maar dankzij periodiek onderhoud ook veel langer mee gaan.

De vloerspecialisten van CSP Nederland voorzien u graag van advies en zijn altijd snel en flexibel inzetbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Uw vloer is afgeschreven?

Uw vloer is afgeschreven? Grote kans dat onze vloerspecialisten uw vloer nog kunnen redden. Omdat wij overtuigd zijn van de resultaten van onze specialistische en kwalitatieve reinigings- en onderhoudsdiensten, bieden wij opdrachtgevers vrijblijvend een demonstratie op locatie aan. Neem contact op met CSP Nederland voor een demonstratie en laat u verbazen over onze resultaten.

CSP Nederland Vloer onderhoud reiniging linoleum marmoleum Utrecht Amersfoort Amsterdam Rotterdam Den Haag

LINOLEUM EN PVC VLOEREN

De representatieve uitstraling en de duurzaamheid van uw waardevolle vloer behouden is een uitdaging. Het op de juiste wijze reinigen en onderhouden van uw waardevolle linoleum of PVC vloer vereist vakkennis. De vloerspecialisten van CSP Nederland voorzien u van advies op maat en nemen de reiniging en het onderhoud van uw vloer graag uit handen. Neem contact met ons op of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Lees verder…

TAPIJT

CSP Nederland is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van elk soort tapijt. Door regelmatig onderhoud wordt de levensduur van uw tapijt aanzienlijk verlengd. Wij kunnen bij tapijtreiniging twee methoden toepassen: de sproei-extractiemethode of shamponeren. Dit zijn beide veilige en effectieve methoden van tapijt reinigen. Neem contact met ons op voor informatie en advies of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Lees verder…

CSP Nederland Specialistisch Vloer onderhoud reiniging natuursteen Amersfoort Utrecht Amsterdam Den Haag Rotterdam

NATUURSTEEN VLOEREN

Natuursteen onderhoud is een vak apart wat een gedegen kennis vereist. Voor het reinigen en onderhouden van uw natuurstenen vloeren zet CSP Nederland daarom altijd speciaal opgeleide vloerspecialisten in.

Neem contact met ons op voor informatie en advies of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Lees verder…

HOUT/PARKET VLOEREN

Het op de juiste wijze afwerken en onderhouden van uw waardevolle parketvloer vereist vakkennis. De vloerspecialisten van CSP Nederland voorzien u van advies op maat en nemen de afwerking en het onderhoud van uw parketvloer graag uit handen.

Neem contact met CSP Nederland op voor meer informatie en advies of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Lees verder…

CSP Nederland Specialistisch Vloer onderhoud reiniging Epoxy Gietvloer Amersfoort Utrecht Amsterdam Rotterdam Den Haag

GIET EN BETON VLOEREN

Het is een uitdaging om de representatieve uitstraling en de duurzaamheid van uw waardevolle vloer te behouden. De vloerspecialisten van CSP Nederland geven u advies op maat. Zij  zorgen bovendien dat uw gietvloer of betonvloer niet alleen er altijd mooi en representatief bij ligt maar ook veel langer mee gaat.  Neem contact met ons op voor meer informatie en advies of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Lees verder…