SPECIALISTISCHE REINIGINGSDIENSTEN OP MAAT

Meubel en computerreiniging

CSP Nederland is ook gespecialiseerd in het reinigen van uw meubilair en uw kantoorapparatuur, zoals computers, toetsenborden en printers. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Meubelreiniging

Gestoffeerde meubels zorgen voor een warme uitstraling van uw bedrijfspand. Zijn deze vervuild, door bijvoorbeeld koffievlekken, dan doen ze helaas afbreuk aan het imago van uw organisatie. Ook zijn stof- en vuildeeltjes vaak aanleiding voor gezondheidsklachten en allergische reacties. Uw intensief gebruikte meubels zullen na verloop van tijd vervuild raken en niet meer fris zijn. Eenvoudigweg stofzuigen is dan niet meer voldoende.

De reinigingsspecialisten van CSP Nederland zorgen dat ook uw gestoffeerde meubilair fris en schoon is en duurzaam representatief blijft. Koffie, modder, vet en andere vervuiling wordt vakkundig gereinigd met geschikte, milde en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Wij adviseren u om uw meubilair meteen ook te laten impregneren door onze reinigings- specialisten. Impregneren zorgt er voor dat u uw meubilair minder vaak hoeft te laten reinigen. Tevens gaat uw meubilair langer mee én u kunt langer genieten van schone en frisse meubilair.

Computerreiniging

Uw kantoorapparatuur en hardware – zoals pc’s, beeldschermen, toetsenborden, muizen, printers, kopieerapparaten – worden dagelijks intensief gebruikt en raken helaas veel sneller vervuild dan u wellicht denkt. In toetsenborden bijvoorbeeld verzamelen zich vuil en kruimels. Op computermuizen, printers en telefoons verzamelen zich bacteriën en virussen wat gezondheidsklachten tot gevolg kan hebben. Voor een schone en gezonde werkomgeving voor uw medewerkers is het noodzakelijk dat ook uw kantoorapparatuur periodiek specialistisch gereinigd wordt. De reinigingsspecialisten van CSP Nederland reinigen al uw kantoorapparatuur professioneel met geschikte reinigingsmateriaal en methoden, zoals milde en milieuvriendelijke reinigingsproducten.