LAAT HET ONDERHOUD VAN UW WAARDEVOLLE VLOER ALTIJD OVER AAN VAKMENSEN

Giet en betonvloeren

Het is een uitdaging om de representatieve uitstraling en de duurzaamheid van uw waardevolle vloer te behouden. De vloerspecialisten van CSP Nederland geven u advies op maat. Zij  zorgen bovendien dat uw gietvloer of betonvloer niet alleen er altijd mooi en representatief bij ligt maar ook veel langer mee gaat. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Gietvloeren

Veel vloersoorten worden onder de noemer van ‘gietvloeren’ gerekend. Zoals epoxy gietvloeren, Polyurethaan gietvloeren (= PU gietvloeren) en gietvloeren met een betonlook. Een gietvloer is naadloos en dus waterdicht. En daarom in vele opzichten hygiënischer dan klassieke vloeren met voegen waarin het vuil zich kan vastzetten. Gietvloeren hebben weinig onderhoud nodig en zijn makkelijk te reinigen en te onderhouden. Desondanks kan door gebruik van verkeerde middelen en of methoden de vloer onnodig sneller slijten, haar glans kwijt raken of zelfs beschadigen. Het is daarom raadzaam om u altijd bij te laten staan door vakmensen.

CSP Nederland Specialistisch Vloer onderhoud reiniging Epoxy Gietvloer Amersfoort Utrecht Amsterdam Rotterdam Den Haag

Betonvloeren

Een betonnen vloer heeft weliswaar weinig onderhoud nodig, maar ook deze vloer is aan slijtage onderhevig. Dit is met een eenvoudige behandeling met een speciaal product op te lossen. Een poriënvuller is nodig om betonvloeren vlekbestendiger te maken. Zuren dienen altijd zoveel mogelijk vermeden te worden. Vooral in keukens en ontvangstruimtes is dit echter niet altijd te vermijden. Een coating ter bescherming is daarom zeker aan te raden. Beschermen of opblinken is dus af en toe wel nodig. Na de plaatsing van uw betonvloer, dient deze (zodra dit mogelijk is) gevoed te worden met een product op basis van lijnolie, parafine-, acryl- of bijenwas. Deze methode dient regelmatig uitgevoerd te worden.