VOOR ELKE SCHOONMAAK UITDAGING EEN SCHOONMAAK OPLOSSING

Specialistische reiniging

Wanneer bij schoonmaak een bijzondere, afwijkende of specialistische aanpak vereist is, spreken we van specialistisch reinigen. Specialistisch reinigen omvat eigenlijk alles wat niet bij reguliere schoonmaak hoort. De reinigingsspecialisten van CSP Nederland hebben de kennis en vaardigheden in huis om elke schoonmaakklus, hoe moeilijk ook, succesvol uit te voeren. Geen uitdaging is ons te groot en er is niets dat we niet schoon krijgen door middel van specialistisch reinigen. Voor elke specialistische reinigingsklus bedenken wij de beste oplossing waarbij het resultaat en kosten naar tevredenheid van onze opdrachtgever zijn.

CSP Nederland levert de hoogst mogelijke kwaliteit. Dankzij onze hoogwaardige reinigingsdiensten op maat, spelen wij telkens actief in op de veranderende wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Onze reinigingsspecialisten staan garant voor een vakkundige en succesvolle reinigingsklus met respect voor mens en milieu! U kunt er uiteraard op rekenen dat altijd aan alle wettelijke milieu- en veiligheidsvoorschriften wordt voldaan.

GLAS EN GEVEL REINIGING

De representatieve uitstraling en de waarde van uw bedrijfspand behouden is een uitdaging. Neem contact op met CSP Nederland voor advies en informatie over glas- en gevelreiniging. Onze reinigingsspecialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie bij u ter plaatse te beoordelen. Wij adviseren u graag en doen desgewenst een aanbod op maat.

Lees verder…

DIEPTEREINIGING KEUKENS EN SANITAIR

Naast de dagelijkse reguliere schoonmaak van het interieur, is het noodzakelijk om periodiek uw vloeren, wanden, keukens en sanitair specialistisch te laten behandelen. Met name in een hygiëne gevoelige omgeving zoals keukens, sanitair en wasruimte is reiniging vereist die dieper gaat dan een blinkend oppervlak. Neem contact op met CSP Nederland voor informatie en advies over hygiënische dieptereiniging van uw keuken en sanitair.
CSP Nederland Plus hogedruk reiniging specialisten warm water milieu voedingsmiddelen industrie Amersfoort Utrecht Rotterdam Den Haag Amsterdam Midden-Nederland

HOGEDRUK EN GRAFFITI REINIGING

Uw bedrijfspand en buitenterreinen staan dagelijks bloot aan luchtvervuiling, verschillende weersomstandigheden en andere invloeden. Dit zorgt ervoor dat het exterieur vuil, grauw en/of groen wordt. Roe(s)taanslag, vuil, algenaanslag en graffiti verminderen niet alleen de representatieve uitstraling, maar ook de waarde en levensduur van uw bedrijfspand en buitenterrein.

Lees verder…

CSP Nederland Opleveringsschoonmaak bouw schoonmaak specialisten Amersfoort Utrecht Amsterdam Rotterdam Den Haag

OPLEVERINGS SCHOONMAAK

Wilt u meer informatie over de opleveringsschoonmaak en de kosten hiervoor? Op korte termijn een opleveringsschoonmaak nodig?

Neem contact op met CSP Nederland. Wij maken samen met u een vrijblijvende offerte op maat en helpen u graag met de planning en uitvoering.

Lees verder…

MEUBEL EN COMPUTER REINIGING

CSP Nederland is ook gespecialiseerd in het reinigen van uw meubilair en uw kantoorapparatuur, zoals computers, toetsenborden en printers. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Lees verder…

CSP Nederland Industriële reiniging specialisten voedingsmiddelen industrie milieu Amersfoort Utrecht Midden Rotterdam Amsterdam Den Haag

INDUSTRIËLE REINIGING

CSP Nederland is gespecialiseerd in industriële reiniging zoals het reinigen van fabrieksruimtes, productiehallen, tanks en installaties. Bij bedrijven met een productieproces is een specialistische aanpak vereist. Om uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk te onderbreken, zorgen wij voor een snelle en efficiënte reiniging in een zo kort mogelijke tijd.

Lees verder…