OPTIMAAL REINIGINGSRESULTAAT DOOR GEDOSEERDE KRACHT VAN WATER GECOMBINEERD MET STOOM

Industriële reiniging

CSP Nederland is gespecialiseerd in industriële reiniging van onder andere fabrieksruimtes, productiehallen, tanks en installaties. Bij bedrijven met een productieproces is een specialistische aanpak vereist. Uw bedrijfsprocessen dienen immers zo min mogelijk onderbreken te worden. Daarom zorgen wij voor een snelle en efficiënte reiniging in een zo kort mogelijke tijd. Met onze VCA gecertificeerd en vakkundige reinigingsspecialisten en professioneel materieel staan wij garant voor een optimaal resultaat bij iedere industriële reinigingsklus.

Bij het industrieel reinigen maakt CSP Nederland gebruik van het modernste materieel en reinigingstechnieken. Een veel gebruikte reinigingstechniek is het reinigen met water onder hoge druk (Hogedruk reiniging). Door middel van gedoseerde kracht van water gecombineerd met stoom ontstaat er een optimaal reinigingsresultaat. Afhankelijk van de te reinigen materialen kan de reinigingskracht gedoseerd worden van softclean tot powerclean. Fabriekshallen, productiemachines en installaties worden door deze methode snel weer schoon.

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

CSP Nederland Industriële reiniging specialisten voedingsmiddelen industrie milieu Amersfoort Utrecht Midden Rotterdam Amsterdam Den Haag