UW BEDRIJFSPAND EN BUITENTERREIN VAKKUNDIG, KWALITATIEF EN SNEL WEER SCHOON

Hogedruk en graffiti reiniging

Uw bedrijfspand en buitenterreinen staan dagelijks bloot aan luchtvervuiling, verschillende weersomstandigheden en andere invloeden. Roe(s)t, vuil, algenaanslag en graffiti verminderen niet alleen de representatieve uitstraling, maar ook de waarde en levensduur van uw bedrijfspand en buitenterrein. Neem contact op met CSP Nederland. Onze reinigingsspecialisten zorgen dat uw bedrijfspand vakkundig en snel weer haar representatieve uitstraling terug krijgt en behoudt.

Hogedruk reiniging

De reinigingsspecialisten van CSP Nederland hebben jarenlange ervaring in specialistische reiniging. Hardnekkig vuil, zoals roe(s)t, algenaanslag, kauwgom en  graffiti, wordt met moderne en geschikte reinigingsapparatuur en speciale reinigingstechnieken vakkundig en zorgvuldig verwijderd. Uw bedrijfspand en buitenterrein zullen er weer als nieuw uit zien. Hogedrukreiniging is de ideale milieuvriendelijke oplossing voor behoud van de representativiteit, de waarde én de levensduur van uw bedrijfspand.

Onze reinigingsspecialisten verwijderen hardnekkig vuil met behulp van een duurzame techniek voor hogedrukreiniging. Gevels en andere oppervlakten worden op efficiënte wijze gereinigd door middel van correcte watertemperatuur in combinatie met een juiste waterkracht. Om te voorkomen dat de ondergrond beschadigd raakt, maken onze reinigingsspecialisten altijd een analyse van het te reinigen oppervlak. Aan de hand daarvan bepalen zij de beste werkwijze.

CSP Nederland Plus hogedruk reiniging specialisten warm water milieu voedingsmiddelen industrie Amersfoort Utrecht Rotterdam Den Haag Amsterdam Midden-Nederland

Hogedruk reinigingsspecialist nodig?

Hogedruk reinigingsspecialist nodig? Neem dan contact op met CSP Nederland. Onze reinigingsspecialisten zorgen dat uw bedrijfspand en buitenterrein vakkundig en snel weer schoon is maar ook haar representatieve uitstraling behoudt.

CSP Nederland graffiti reiniging gevel specialisten hogedruk milieu Amersfoort Utrecht Amsterdam Rotterdam Den Haag

Graffiti reiniging

Graffiti wordt makkelijk op een muur of gevel gespoten, maar is daarentegen lastig te verwijderen. Bovendien blijft het lastig om graffiti op gevels van bedrijfspanden te voorkomen. Alleen met specialistische reiniging en onderhoud is graffiti goed te verwijderen en tevens enigszins te voorkomen.

CSP Nederland heeft reinigingsspecialisten in huis die graffiti vakkundig en snel van uw muren of gevels kunnen verwijderen. Met kennis van bouwmaterialen, de inzet van professionele apparatuur en gebruik van verantwoorde middelen, brengen onze reinigingsspecialisten uw gevel of andere objecten weer terug in optimale staat. Graffitireiniging is specialistisch werk en vereist altijd maatwerk. Onze reinigingsspecialisten kijken samen met u naar het verwijderen en voorkomen van graffiti en andere bekladding. Wij komen daarom graag bij u langs voor een gerichte advies en een aanbod op maat.

Graffiti voorkomen?

Anti-graffiti coatings

Vraag CSP Nederland om uw gevel te laten behandelen met anti-graffiti-coatings. U voorkomt hiermee weliswaar niet volledig dat er graffiti geplaatst wordt, maar uw gevel en muren worden wel minder aantrekkelijk voor het plaatsen van graffiti. Bovendien heeft anti-graffiti-coating ook een afstotende werking op water, olie en andere vloeistoffen. De ondergrond wordt hierdoor minder snel vies en eventueel aangebrachte graffiti of ander hardnekkig vuil is tevens makkelijker en sneller te reinigen.