GEVELONDERHOUD IS EEN INVESTERING IN WAARDEBEHOUD ÉN LEVENSDUUR VAN UW BEDRIJFSPAND

Glas en gevelreiniging

De representatieve uitstraling en de waarde van uw bedrijfspand behouden is een uitdaging. Neem contact op met CSP Nederland voor advies en informatie over glas- en gevelreiniging. Onze reinigingsspecialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie bij u ter plaatse te beoordelen. Wij adviseren u graag en doen desgewenst een aanbod op maat.

Glasreiniging

Het streeploos schoonmaken van beglazing is een echt vak. Schakel daarom de ervaren glazenwassers van CSP Nederland in. Samen met u maken we een reinigingsplan op maat. Specifiek afgestemd op uw gebouw en met de juiste was frequentie voor zowel het binnenglas als voor het buitenglas. Onze glazenwassers zorgen met hun expertise en met professionele bedrijfs- en reinigingsmiddelen dat uw beglazing en kozijnen jarenlang in topconditie blijven.

Al onze reinigingsspecialisten zijn VCA-gecertificeerd en in het bezit van een VOG. Onze glazenwassers zorgen op een veilige en effectieve manier dat uw bedrijfspand haar representatieve uitstraling behoudt. CSP Nederland beschikt over ervaren glazenwassers en professioneel materieel. Wij zijn daarom in staat om de beglazing van elk soort gebouw vakkundig en grondig te reinigen. Voor glasbewassing op grotere hoogten maken wij gebruik van verschillende hoogwerkers. Waar mogelijk en wenselijk gebruiken wij ons tuckerpole systeem (telescopische glasbewassing).

Gevelreiniging

Dagelijks heeft uw bedrijfspand veel te lijden van weersinvloeden, zoals regen, wind en vorst. Maar ook vogels, algen en mossen zorgen voor verontreiniging. Periodiek specialistische reiniging van uw gevel is noodzakelijk. Tijdig onderhoud door middel van gevelreiniging komt de representativiteit, de waarde én de levensduur van uw bedrijfspand ten goede.

Deskundige en ervaren reinigingsspecialisten

De reinigingsspecialisten van CSP Nederland zijn snel en flexibel inzetbaar. Zij hebben de kennis en ervaring in huis om veilig, efficiënt en grondig alle vuil, aanslag en graffiti van uw gevel te verwijderen. Met geavanceerde en verschillende technieken en materieel zorgen zij dat uw bedrijfspand haar representatieve uitstraling terugkrijgt en behoudt. Voor elke type vervuiling wordt de juiste reinigingstechniek toegepast, zoals zandstralen, reinigen met stoom of chemisch reinigen.

Preventief onderhoud van uw gevel

CSP Nederland adviseert om uw gevel te laten impregneren of een gevelcoating aan te laten brengen. Daarmee wordt voorkomen dat de gevel van uw bedrijfspand weer snel vuil wordt en regelmatig gereinigd dient te worden. Hierdoor blijft uw bedrijfspand langer in goede staat én levert het ook nog eens een besparing op in de reinigingskosten.