ONZE ERVAREN REINIGINGSSPECIALISTEN ZIJN SNEL EN FLEXIBEL INZETBAAR

Opleveringsschoonmaak

Opleveringsschoonmaak

Na een verbouwing, renovatie of nieuwbouw is altijd bouwvuil aanwezig, zoals grof bouwvuil, bouwstof, cementsluier, verf- en kitresten etc. CSP Nederland levert ook eenmalig specialistische schoonmaakdiensten. Wij verzorgen opleveringsschoonmaak voor de utiliteitsbouw zoals het opruimen van het grove bouwvuil, het wassen van de ramen, een goede reiniging van de vloeren en het verwijderen van kalk en kitresten. Onze reinigingsspecialisten zorgen met een frisse en schone oplevering dat u uw bedrijfspand op tijd kunt inrichten of uw onroerend goed snel kunt verhuren of verkopen.

De oplevering van een bouwproject luistert erg nauw en staat vrijwel altijd onder grote tijdsdruk. Op het laatste moment moeten vaak nog allerlei klussen worden afgerond. In de praktijk blijft er dan ook minder tijd over voor de bouwschoonmaak. CSP Nederland heeft ervaren reinigingsspecialisten die snel en flexibel inzetbaar zijn en graag met u mee denken. Wij hebben voldoende vakmensen beschikbaar om deze laatste fase van het bouwproces snel, flexibel en succesvol af te ronden.

CSP Nederland Opleveringsschoonmaak bouw schoonmaak specialisten Amersfoort Utrecht Amsterdam Rotterdam Den Haag

Op korte termijn een opleveringsschoonmaak nodig?

Op korte termijn een opleveringsschoonmaak nodig? Wilt u meer informatie over de opleveringsschoonmaak en de kosten hiervoor?
Neem contact op met CSP Nederland. Wij maken samen met u een vrijblijvende offerte op maat en helpen u graag met de planning en uitvoering.